Clara's dagbog

Første dag i Budapest

Jeg ankom sent onsdag aften, hvor vi lige skulle finde os til rette på vores airbnb. Vi skulle først spille turnering kl. 17:30 torsdag, så dagen blev brugt på sightseeing og shopping. Jeg spiller turneringen i Budapest for at træne med min makker Leah Thrane, men hun blev desværre ramt af, at hun trak en eksamen fredag. Derfor så spiller jeg den første parturnering med en rumænsk junior. Vi spillede 30 spil om aftenen, hvor vi endte middel. Nu skal vi hjem, og sørge for vi bliver klar til at spille i morgen klokken 10. Hvis I vil følge med i resultaterne, så kan de findes her: https://vugraph.lovebridge.com


2. dagen

Så er der lige en lille Update:

Så startede holdturneringen, hvor at Leah er kommet for at spille med mig. Vi spiller på hold med Daniel Brandgaard og Andreas Rolf-Larsen. Vi har spillet 60 spil, hvor det er gået både op og ned. Vi ligger i øjeblikket dog over middel. Der har været flere lærerige spil og nu glæder vi os bare til 60 spil mere i dag.


I går aftes spillede vi os i en semifinale efter en slutspurt efter frokost. Vi blev valgt til at spille mod nr. 1. Semifinalen bestod af 20 spil uden pause, hvor vi endte med at tabe 64-52. Vi endte derfor i bronzekampen, hvor vi skulle spille mod nogle polakker. Desværre tabte vi også bronzekampen, hvor vi tabte 60-50. Vi endte derfor på en 4. plads. Nu er vi færdige med den Internationale Budapest Bridgefestival, og skal ud og hygge med de andre juniorer. Vi drager i morgen mod Sverige, hvor vi skal spille NM i U21

Sverige U21

Vi ankom til Sverige tirsdag for at spille NM. Leah og jeg spiller på U21, hvor vi har vundet 2 og tabt 2 stort. Vi er ikke helt tilfredse med den måde vi har spillet på, så det er godt, at der er en helt ny dag i morgen, hvor vi kan nå at forbedre os. NM er kun over 2 dage, så i morgen skal vi lige trække os selv op i gear og så er vi kun 3 kamppoint bagved det U21 hold, der ligger på 2. pladsen.

Seneste og sidste nyt

Nu er jeg kommet hjem til Danmark igen. Jeg har haft en rigtig god og hyggelig tur, både til Budapest og til Sverige. Selvom det ikke bridgemæssigt er godkendt fra min side af, så har det været en god oplevelse, Leah og jeg ved nu, hvad  vi skal have fokus på til de videre træninger. Jeg vil gerne sige tak til jer i Distrikt Sydjylland, som har givet mig et tilskud, så det er muligt jeg har kunnet tage afsted på turen.

Veldhoven

Vi ankom til Veldhoven d. 24.7. hvor vi havde en afslappende dag. Dagen gik med at spille bridge og andre medbragte spil. Den første turnering jeg spillede var EM mix-par, hvor jeg spillede med Daniel Tylvad. Vi kom godt fra start og havde i første sektion cirka 63 procent. Efter dette, så gik det ned af bakke. Vi endte dog over middel. I dag er den første dag med EM par, hvor Leah og jeg spiller U26W. Det bliver dejligt at komme tilbage til sin sædvanlige makker. Det har dog stadig været rigtig sjovt at spille med Daniel.