AKTUEL

Klubhold
Der er nu åbnet for tilmelding til klubhold søndag den 18. september kl. 09.30 i bridgehuset i Varde.

Tilmeld her

RealBridge søndage kl. 19.00.
Ingen tilmelding. Pris pr. spiller 10 kr.
Betaling MobilePay 6956WF.
Login fra kl. 18.00. Seneste login 18.50.
Login og resultater via nedenstående link.

Alle medlemmer af DBF er velkomne.
Ingen præmier, kun HCP regulering og bronzepoint.

Kontaktperson: Klik her
Spillervejledning på dansk: Klik her
Skærmbillede med forklaring: Skaermbillede
Test af lyd og video: https://play.realbridge.online/camera.html
Browsere mv.: Browsere

14 tanker om “AKTUEL”

 1. Kære Frederik (og Distrikt Syd)
  Åben Par er vel som det er – godt nok sent annonceret. Jeg har som sikkert mange andre, søgt at hverve deltagere i egen klub. Som du kan se af deltagerlisten uden alt for meget held ;-(
  Tænker at Distriktets (nød)løsning er helt ok, situationen taget i betragtning. Jeg smed selv de 600 kr. uden videre og delte straks nyheden i egen klub.
  Hvad angår mix kan jeg se, at distriktet har tildelt pladserne til de der kvalede tilbage i 2020.
  Det kunne sikkert have været annonceret bedre.

  Glæder mig i al fald til at spille i festivalen og nyde gode dage der.

  Bedste hilsner Nis

  PS. super at Østjylland nappede et godt par

  1. Kære Nis

   Det er åbenbart ikke muligt at opnå svar fra bestyrelsen/bestyrelsens formand.

   Åben Par: Du medgiver, at man har været en anelse sent ude (ha-ha). Det må siges, eftersom det burde have figureret i sæsonplanen allerede i efteråret 2021, at kvalifikation skete via distriktet. Men det er svært, siger du, at skaffe par. Ja, det tror pokker, når man ikke orienterer. Distrikt Sydjylland har – som distrikt – rekorden i flest tomme pladser til dette års DM – PINLIGT.

   Mixed Par: Her konstaterer jeg, at bestyrelsen/bestyrelsens formand har besluttet at anvende dig som sufflør. Ja, sådan må det jo hænge sammen, når man i hele sæsonen 2021/22 ikke med et eneste ord på hjemmesiden har omtalt, at kvalifikation til DM-finalen i Mixed-Par forudsatte kvalifikation via distriktet.
   Så hvorfra skulle du vide noget om bestyrelsens ganske kritisable beslutning om at lade en 2½ år gammel kvalifikationsturnering være gældende adgangstegn (få timer før dit indlæg, den 9. juni var ingen deltagere fra Syd tilmeldt Mixed-Par på festivalens deltagerliste) hvis ikke der var tale om en direkte henvendelse fra bestyrelsen/bestyrelsens formand. En orientering på hjemmesiden (en “anelse sent” ville du vel også her have kunnet kunne svinge dig op til).havde vel været sagen.

   Men hov…….De 12 par der – ganske kritisabelt – har fået et adgangskort qua en 2½ år gammel kvalifikationsturnering er jo ikke de par, der fremgår af deltagerlisten på festivalens hjemmeside.

   Kun 7 af de dengang kvalificerede par er at finde på listen. To spillere har umiddelbart fået lov til at alliere sig med nye makkere og to par fra det slagne felt er “kommet ind i varmen” – so be it! Nu er vi så oppe på 11 par.

   Men nu følger et par spørgsmål, som jeg håber, du vil besvare:

   1) Hvordan har par nr. 12 fået et adgangskort til finalen?
   2) Har der været henvendelser fra par, der er blevet afvist med en besked om, at der ikke var ledige pladser?

   Venlig hilsen
   Frederik Mørk

   PS: Det ville klæde bestyrelsen at beklage og forsikre om, at den håbløse håndtering f.x.v. angår Åben Par og Mixed Par ikke vil gentage sig ´. Så kunne vi alle slå en streg i sandet, komme videre og håbe på bedre tider.

 2. Hej Frederik.
  Når referatet ikke er på hjemmesiden endnu, skyldes det bl a at det er til godkendelse først ved bestyrelse og dirigent.
  Når alle har godkendt referatet vil det blive publiceret.
  Mht Mix-par og Åbent ved jeg du allerede har fået en grundig redegørelse fra Flemming, så det behøver jeg vel ikke at belyse yderligere.
  Der er ingen ændring på den front.
  Mvh Sus Vang
  Formand

  1. Hej Sus

   Indledningsvist bemærker jeg, at det da er fuldstændig irrelevant for andre læsere af hjemmesiden, at du her forsøger at redegøre for, hvad du mener at vide, at jeg har talt med Flemming om. Men at flytte fokus fra de egentlige problemstillinger kan jo af og til være ganske belejligt.

   Deltagelse i DM-finalerne i Åben Par og Mixed Par forudsætter kvalifikation fra distriktet. Så sent som medio marts stod der INTET at læse herom på hjemmesiden, og der var ikke arrangeret nogen kvalifikationsturnering/distriktsfinale overhovedet i nogen af de to discipliner.

   I huj og hast fik man så annonceret en distriktsfinale i Åben Par (i øvrigt datomæssigt sammenfaldende med DM-slutspillet – ikke voldsomt smart). Og ja, det skete efter at jeg havde kontaktet Flemming desangående.

   Nu stillede jeg så i mit indlæg herover følgende fire spørgsmål, som jeg virkelig synes, at det er relevant at få en fyldestgørende besvarelse af i form af en orientering her på hjemmesiden:

   Hvordan med valg af distriktets deltagere til DM-finalen i Åben Par og Mixed-Par?
   Hvordan vil man forklare/begrunde den manglende afholdelse/annoncering af distriktsfinale i Mixed-Par?
   Kan vi ikke få oplyst hvem der deltager fra Distrikt Syd i de pågældende discipliner?
   Burde hjemmesiden ikke – helt generelt – indeholde en orientering om, hvad der egentlig foregår inden for de to discipliner? Efter min mening med annoncering, valg af datoer m.v. allerede i løbet af efteråret af en sæson.

   Med hensyn til referat fra generalforsamlingen: Jeg er fuldt bekendt med proceduren. Referenten renskriver udkast til referat i løbet af et par dage, og de ca. 3 sider, som det sædvanligvis drejer sig om, skal så godkendes af bestyrelsens medlemmer + dirigenten. At det skulle tage – foreløbig – næsten tre uger, har jeg svært ved at forstå.
   Det er jo ikke raketvidenskab, det handler om – der er vel højst et par enkelte afsnit, der for alvor kræver opmærksomhed.

   Frederik Mørk

   PS: Jeg ser nu, at pladser til Åben Par-finalen udbydes til salg til en rabatpris på 600 kr. (Vorbasse marked??)
   Jeg var tilmeldt til Åben Par som makker med en slutspilsdeltager, hvorfor jeg ikke havde mulighed for at deltage. Jeg blev tilbudt en finaleplads formedelst 1.000 kr.
   hvorefter min makker imidlertid skaffede os en ledig plads i Distrikt Østjylland.

 3. Tak for tilbagemeldingen. Beklager min fejltagelse (med hensyn til sletning af indlæg) men hjemmesiden er ikke just nem at finde rundt i.
  Nu har vi så forgæves ventet yderligere en uge på referatet fra generalforsamlingen……..
  Hvordan med distriktets deltagere til DM-finalen i Åben Par og Mixed-Par?
  Distriktsfinale i Åben-Par blev annonceret i sidste øjeblik og efterfølgende aflyst. Deltagelse i DM-finalen for Mixed-Par kræver (som Åben Par) kvalifikation fra distriktet. Distriktsfinalen blev aldrig arrangeret, hvilket efterlader et stort spørgsmålstegn f.s.v. angår det videre forløb.
  Burde hjemmesiden ikke indeholde en orientering om, hvad der egentlig foregår?
  Hvordan vil man forklare den manglende afholdelse af distriktsfinale i Mixed-Par?
  Kan vi ikke få oplyst hvem der deltager fra Distrikt Syd i de pågældende discipliner?

 4. Jeg kom i går med en forespørgsel angående referat fra generalforsamlingen.
  Det blev meget hurtigt slettet. Lidt spøjst set i lyset af at resultaterne i mixed-par fra 2018 har fungeret som “Seneste nyt” indtil fornylig
  Havde måske været mere relevant at offentliggøre et referat fra generalforsamlingen.

  1. Hej Frederik.
   Din kommentar er ikke slettet. Du har lavet kommentaren under generalforsamling pkt. Den ses kun under pkt.
   Hvis du vil have alle til at se dine kommentarer uanset emne, så skriv dem her på forsiden.

   Jørgen, webmaster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Distrikt Sydjyllands hjemmeside